🔔 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ THN AΠOΨINH ΣYNAYΛIA ΣTO YPANEMA, 🔔

ΛΟΓΩ ΤHΣ IΔIAITEPHΣ KATAΣTAΣHΣ ΠOY EXEI NA ANTIMETΩΠIΣEI H XΩPA MAΣ.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣYMΠAΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣE OΛOYΣ TOYΣ ΠΛHTTOMENOYΣ!

Μια μουσική βραδιά, ένα ιδιαίτερο live με τους ήχους της κρητικής λύρας κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι και με φόντο τη λιμνοθάλασσα Ηραίου που θα μας συναρπάσει…

Η Γεωργία Νταγάκη, με καταγωγή από τo Ρέθυμνο Κρήτης, έρχεται να ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια με τον ξεχωριστό μοναδικό της τρόπο και φυσικά με τη συνοδεία της κρητικής λύρας!

Θα μας παρουσιάσει το νέο της album με τίτλο «Πάθος», στοιχείο που διακρίνει απόλυτα την ερμηνεία της. Πρωτότυπες διασκευές πολύ γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών θα μας κάνουν συντροφιά και θα μας ταξιδέψουν! Τραγούδια με οικουμενικό και σύγχρονο ήχο, στα οποία ενώ εμπεριέχεται η Κρητική παράδοση περιλαμβάνουν και τα πιο σύγχρονα παγκόσμια ακούσματα, την rock, την ηλεκτρονική και την world music.

Η μοναδική μουσικός, με τον δικό της προσωπικό ήχο και την κρητική λύρα, έχει συνεργαστεί με ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς όπως:
ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Ζούδιαρης, η Ελένη Βιτάλη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Ορφέας Περίδης, οι Πυξ Λαξ, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Κούτρας, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Ευανθία Ρεμπούτσικα,
ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μεταξύ άλλων.

Με φόντο τη μοναδική, ανεξερεύνητη φύση της Λιμνοθάλασσας Ηραίου, το Ypanema αποτελεί ένα μαγευτικό σκηνικό για μια καλλιτεχνική βραδιά κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. Ένας ειδυλλιακός χώρος που μοιάζει με νησί και μία ονειρεμένη παραλία συνθέτουν το σκηνικό της εκδήλωσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στη μαγική Λιμνοθάλασσα Ηραίου, για να μοιραστούμε έντονα συναισθήματα!

📅 Παρασκευή 6 Αυγούστου 🎤
🕤 Ώρα: 21.30

📍 YPANEMA

Λιμνοθάλασσα Ηραίου

Είσοδος ελεύθερη.

Διοργανωτής: Loutraki Festival