Loading...

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που πήραμε την απόφαση να διοργανώσουμε μαζί σας την τελετή και τον εορτασμό του γάμου μας. Πέραν του φυσικού τοπίου που περιβάλλει το Ypanema, της αδιαμφισβήτητης ομορφιάς της Λίμνης και τις άψογες εγκαταστάσεις του χώρου σας, τη μεγαλύτερη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι σας. Η προθυμία σας για βοήθεια, η διάθεσή σας για εξυπηρέτηση και η συγκέντρωσή σας στον στόχο και τα θέλω του κάθε πελάτη και της κάθε περίστασης ήταν αρχικά για εμάς σαν ζευγάρι και κατόπιν για τους καλεσμένους μας τα πιο σημαντικά. Στην εποχή που διανύουμε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε συνεχώς καινούριες και ανατρεπτικές πολλές φορές συνθήκες, το στοίχημα κερδίζεται από εκείνους που πασχίζουν να βρουν λύσεις, και εσείς είστε από εκείνους που το κέρδισαν!

 

Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε για εμάς!

Μαίριλη, Θωμάς, YPANEMA

Ευχαριστούμε για όλα τα παιδιά της ομάδας του Ypanema. Ήταν όλα υπέροχα, το φαγητό εξαιρετικό και όλα όπως τα ονειρευόμαστε…

Χωρίς αυτή την ομάδα ο γάμος δε θα είχε γίνει μια αξέχαστη ανάμνηση ..!

Ελένη, Τάσος, YPANEMA

Η συμβολή  η αμεσότητα στην επικοινωνία και η διαθεσιμότητα των συνεργατών  ήταν πολύ σημαντική σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε. H ανταπόκριση άμεση και άψογη και όλες οι προτάσεις φάνηκαν εκ του αποτελέσματος πως ήταν άκρως καθοριστικές σε οτιδήποτε υπήρξε κάποια αμφιβολία από τη μεριά μας για το τι θα έπρεπε να κάνουμε.

Το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό και όλα τηρήθηκαν όπως είχαμε συμφωνήσει.

 

Σας  ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που μας χαρίσατε και ανανεώνω το ραντεβού μας!

Κωνταντίνος, YPANEMA

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την σημαντική συμβολή στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά για εμάς.

Μείναμε ευχαριστημένοι από όλα.

Αξίζει να μεταφέρουμε τις θετικές εντυπώσεις όλων των καλεσμένων μας.

Θα θυμόμαστε για πάντα πόσο ωραία περάσαμε αυτή την βραδιά!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα!

Ειρήνη, Όλγα, Άρης, YPANEMA

Θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά, ήταν όλα υπέροχα!

Χάρη σε εσάς περάσαμε όλοι τέλεια! Το μέρος είναι εκπληκτικό, αλλά χωρίς την δική σας πινελιά, φιλικότητα και συνεργασία δεν θα ήταν το ίδιο!

Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε! 

Εύη, Μάνος, Αντρέας, YPANEMA

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την τέλεια διοργάνωση στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας!

Τα πάντα ήταν υπέροχα , ο χώρος, η ευγένεια και εξυπηρέτηση του προσωπικού, η διοργάνωση όλης της βραδιάς.

Σας ευχαριστούμε για όλα, σίγουρα θα σας επισκεφτούμε ξανά!

Παναγιώτα , Δημήτρης, YPANEMA

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη βραδιά  που σφράγισε το πάρτυ του γάμου μας στις 07.08.2021.

Πολλοί από τους καλεσμένους μας, ταξίδεψαν από μακριά για να παραβρεθούν στην χαρά μας στην Ελλάδα και όλοι μείναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, για το πόσο όμορφο και μαγικό ήταν το μέρος αλλά και από την εξυπηρέτηση και το προσωπικό. Τα φαγητά ήταν νοστιμότατα και όλα στην σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος και το κοκτέιλ μπαρ καθώς και ο μπάρμαν με την βοηθό του έκλεψαν την παράσταση!

Η οργάνωση ήταν επίσης εξαιρετική και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικά την Μαρία Λάβωμα για την συνεργασία της μαζί μας, την άριστη επικοινωνία της και την πολύτιμη βοήθειά της ακόμα και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες του event, που πραγματικά κάναν την διαφορά και μας μείωσαν κατά πολύ το στρες που αναπόφευκτα φέρνει η οργάνωση ενός τέτοιου event! 

Ευχαριστούμε που μας χαρίσατε τέτοιες μαγικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας!

Γωγώ, Ιαιν , YPANEMA

“ Μία εβδομάδα σχεδόν μετά τη βάφτιση του υιού μου στο χώρο σας , θα θέλαμε, ο σύζυγός μου και εγώ, ολόψυχα να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη φιλοξενία που μας προσφέρατε.

Η ημέρα της βάφτισης θα μείνει πραγματικά, χωρίς καμία δόση υπερβολής, σε όλους τους παρευρισκόμενους αξέχαστη, πολλώ δε μάλλον στην οικογένειά μας. Όλα ήταν μαγικά και το οφείλουμε σε εσάς αυτό:

  • Το μυστήριο ήταν τόσο συγκινητικό που πραγματικά τους καθήλωσε όλους.
  • Το προσωπικό ευγενικό, εξυπηρετικότατο και χαμογελαστό, παρόν να ικανοποιήσει τα αιτήματα των καλεσμένων μας.
  • Το φαγητό (αλμυρό και γλυκό) κάλυπτε κάθε προσδοκία και γούστο. ΟΛΑ ήταν πεντανόστημα. Ειλικρινά εξαιρετικό, κάλυψε κάθε ουρανίσκο.
    Τα συγχαρητήριά μου στον ΣΕΦ σας.
  • Ο υπεύθυνος και ο διευθυντής ήταν όλο το βράδυ παρόντες να διαβεβαιώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς.
  • Παρόλο που δεν είχαμε DJ, η μουσική ήταν ακριβώς αυτό που ζητήσαμε.

    Ευχαριστούμε για όλα!

Νικολέττα, Αλέξανδρος , YPANEMA

“ Θα θέλαμε με τη σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας! Τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι μας μείναμε πλήρως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες σας.
Το προσωπικό σας, στο σύνολό του, ανταποκρίθηκε άμεσα και με ευγένεια σε κάθε μας αίτημα, το φαγητό ήταν ποιοτικό και το ειδυλλιακό τοπίο και ο χώρος σας, ενθουσίασαν τους καλεσμένους μας.
Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα Λάβωμα, καθώς απο την αρχή της συνεργασίας μας, μας βοήθησε με τις γνώσεις της ανιδιοτελώς σε όλα τα επίπεδα, μας καθοδήγησε για την διοργάνωση της δεξίωσης και ήταν πρόθυμη όποτε τη χρειαστήκαμε να μας συνδράμει. Σας συγχαίρουμε για την επιλογή των συνεργατών σας και την οργανωμένη παροχή των υπηρεσιών σας.
Προσδοκούσαμε ότι το Υpanema θα ήταν η καλύτερη επιλογή να γιορτάσουμε τη βάπτιση της κόρης μας και πράγματι αποδείχθηκε ότι ήταν!

Σας ευχαριστούμε πολύ

Βαλάντης, YPANEMA

“ Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη φιλοξενία εορτασμού του γάμου μας.
Ο χώρος ήταν καταπληκτικός, το ίδιο και οι άνθρωποι που μας υποδέχτηκαν και μας περιποιήθηκαν όλο το βράδυ!
Πιο πολύ απ’ όλα όμως, η συνεισφορά της κας Λάβωμα στη διοργάνωση και διεξαγωγή της βραδιάς ήταν αναντικατάστατη.
Το ενδιαφέρον της να είμαστε ικανοποιημένοι ήταν τεράστιο.
Την ευχαριστούμε λοιπόν, ιδιαιτέρως που μας επέτρεψε να μην έχουμε καμία ανησυχία πέρα από το να περάσουμε άψογα!

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Ιάκωβος, Εύη, YPANEMA
“ Sofia and i wish to thank the whole Ypanema team, and especially Maria for the fantastic job.
The wedding turned out perfect in every respects. Many of our guests told us it was the best they have ever been.
The food was superb – congratulations to the chef. And of course the beautiful setting by the lake made it all even more amazing.
As for you Maria, you have been more like a Wedding Planner to us: your guidance and your patience have been most precious, and we owe you a lot for making our wedding even better than we could have hoped for.

Thanks again and see you soon.

Cosma & Sofia, YPANEMA

“ Μαρία,
Επιτέλους έφτασε η ώρα να σε ευχαριστήσουμε! Έκανες τη μέρα μας να είναι τόσο μοναδική. Τόσο ο γάμος όσο και το πάρτυ ήταν έτσι όπως τα είχαμε ονειρευτεί γιατί εσείς φροντίσατε γι’ αυτό. Ήταν όλα τέλεια. Όλοι μας οι φίλοι ενθουσιασμένοι. Με το χώρο, με την οργάνωση, με το φαγητό, με όλα. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που όλο το το προσωπικό του μαγαζιού ήταν χαμογελαστό και έδειχνε να περνάει καλά μαζί μας. Ήταν όλοι τέλειοι και τους ευχαριστούμε πολύ.
Χαίρομαι πολύ που συνεργαστήκαμε όλοι μαζί και κατορθώθηκε αυτό το αποτέλεσμα.”

Πάνος, Βούλα, YPANEMA