Water Ski

Το Θαλάσσιο σκι είναι ένα θαλάσσιο σπορ για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Είτε θέλετε να διασχίζετε τα κύματα και να απολαμβάνετε τη βόλτα σας, είτε να προπονηθείτε στο στίβο, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να επιτεύξετε τους στόχους σας. Οι έμπειροι προπονητές μας έχουν τις γνώσεις να διδάξουν όλα τα επίπεδα, από την πρώτη επαφή με το σπορ, μέχρι την κατάκτηση του στίβου σε αθλητικό επίπεδο. Επίσης, το TLWSC, σε συνεργασία με το ΝΟΑ – σωματείο αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι, με ενεργούς αθλητές και δυναμικό junior development – σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε δελτίο αθλητή και να συμμετέχετε σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες.

Barefoot

Είστε έτοιμοι να πετάξετε τα σκι και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο barefoot; Οι προπονητές του TLWSC είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις γνώσεις τους, σε όποιο επίπεδο κι αν είστε, από τη μπάρα ή από πίσω με σχοινί και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Wakeboard

Το Wakeboard είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σπορ παγκοσμίως, με δυνατότητα γρήγορης ατομικής βελτίωσης και αλλαγής επιπέδου. Ενδείκνυται για τους λάτρεις της αδρεναλίνης και των extreme sports. Μπορούμε να διδάξουμε αρχάριους στα πρώτα τους βήματα, αλλά και να προπονήσουμε αυτούς που θέλουν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους, καθώς και τους pros του είδους. Το TLWSC έχει αναλάβει να προπονεί τους αθλητές wakeboard του Ναυταθλητικού Ομίλου ΑΡΙΩΝ, (ΝΟΑ), καθώς και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο.

Kayak

Αν θέλετε να χαλαρώσετε, κάνοντας μια πολύ όμορφη βόλτα στα ήρεμα και ασφαλή νερά τις Λίμνης, το TLSC διαθέτει ποικιλία από kayaks (αγωνιστικά και αναψυχής), για σας και τους φίλους σας.

Snorkeling

Η παρατήρηση του θαλάσσιου χώρου της Λιμνοθάλασσας Ηραίου είναι η ιδανική δραστηριότητα για όσους λατρεύουν την εξερεύνηση καθώς ο βυθός της κρύβει μυστικά πολλών χιλιάδων ετών. Σε κοντινή απόσταση στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου μπορείτε να παρατηρήσετε τα ερείπια του αρχαίου λιμανιού που υποδεχόταν τους επισκέπτες του ναού της Ήρας.

SUP

Τα SUPS, τα αρχικά των οποίων σημαίνουν Stand up paddle surfing καιstand up paddle boarding (SUP), είναι θαλάσσιο σπορ προερχόμενο από τη Χαβάη. Το ιδανικό περιβάλλον για αυτό το θαλάσσιο σπορ είναι οι λίμνες καθώς η απουσία κυμάτων ευνοεί την εξάσκηση. Η Λιμνοθάλασσα Ηραίου αποτελεί το καλύτερο μέρος για να γνωρίσετε αυτό το άθλημα ή να εξασκηθείτε, εφόσον είσαστε επαγγελματίας.

Ποδηλατάδα στην περιοχή της Λιμνοθάλασσας Ηραίου!

Ο Αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου και ο Φάρος Μελαγκάβι στολίζουν μοναδικά αυτόν τον υπέροχο προορισμό που μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει αυτό το καλοκαίρι με τον πιο απολαυστικό τρόπο: το ποδήλατο!

Η εταιρεία GrCycling μας προσκαλεί σε μια μοναδική ποδηλατική διαδρομή 1.5 ώρας για όλους! Η εξερεύνηση ξεκινά με ήπια ποδηλατική δραστηριότητα 20 λεπτών, με σημείο εκκίνησης το Ypanema και προορισμό το Ηραίο και τον Φάρο. Η δυνατότητα χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, απευθύνεται σε όλους που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία χωρίς κόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι… να ξέρετε να κάνετε ποδήλατο!

Εκδρομή με ποδήλατα Λουτράκι – Λίμνη Βουλιαγμένης

Η υπέροχη αυτή ποδηλατική διαδρομή έχει διάρκεια περίπου 3.5 ώρες και θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις αφού θα περάσετε από μοναδικά σημεία της περιοχής μας. Ξεκινάμε από την μονή του Όσιου Πατάπιου με μια πανοραμική θέα του Λουτρακίου, εδώ θα έχετε και την ευκαιρία να αγοράσετε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή μέσα στη φύση, που θα μας οδηγήσει στα Πίσια και μετέπειτα στην Περαχώρα. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας για να καταλήξουμε στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Πεζοπορία στη Λίμνη Βουλιαγμένης με γεύμα στο Ypanema (2.5 ώρες)

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία μέσα στην φύση και έλα μαζί μας σε ένα μαγικό μονοπάτι που ξέρουν μόνο οι ντόπιοι, για μια αξέχαστη πεζοπορία. Η πεζοπορία μας διαρκεί περίπου δυόμιση ώρες σε ένα μονοπάτι περιφερειακά της Λίμνης Βουλιαγμένης και  απευθύνεται σε όλους καθώς είναι αρκετά εύκολο. Τερματισμός στο Ypanema για γεύμα και κολύμπι.

Πεζοπορία Λουτράκι – Λίμνη Βουλιαγμένης με γεύμα στο Ypanema (full-day)

Με εκκίνηση το Λουτράκι και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης, εξευρενήστε την μοναδική φύση των Γερανείων και ανακαλύψτε μονοπάτια για μία αξέχαστη πεζοπορική εμπειρία. Η πεζοπορία μας διαρκεί περίπου δυόμιση ώρες, απευθύνεται σε όλους μιας και το μονοπάτι είναι αρκετά εύκολο για όλους. Κατά την διάρκεια αυτής, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την πανοραμική θέα της λίμνης, να νιώσουμε τα vibe από τα καταπράσινα Γεράνεια και να δούμε και το παρατηρητήριο της πυροσβεστικής στη κορυφή του βουνού. Έπειτα από αυτή την μοναδική εμπειρία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα γεύμα στο Ypanema και ελεύθερο χρόνο για κολύμβηση, περίπου 1,30 ώρα.