Θαυμαστά ακροβατικά, πρωτότυπες χορογραφίες, πολύχρωμα κοστούμια, κίνηση σε συντονισμό, αρμονία και χάρη, λαμπερά χαμόγελα και εμπνευσμένη μουσική, συνθέτουν το φαντασμαγορικό φεστιβάλ Cosmogym Summer 4all 2022, που διεξάγεται από 2 έως 8 Ιουλίου στο Λουτράκι!

Σύλλογοι και ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εντυπωσιάζουν με τις χορευτικές και ακροβατικές τους ικανότητες, κατακλύζοντας την περιοχή μας τον με τον νεανικό και ενθουσιώδη παλμό τους!

To Υpanema, υποδέχθηκε με υπέρμετρη χαρά τους ενθουσιώδεις συμμετέχοντες, που κατέπληξαν με τα επιδέξια χορευτικά και ακροβατικά τους στο νερό και το αστείρευτο κέφι τους, ενώ διαγωνίστηκαν στο Beach Volley Cup στην αμμουδιά της λίμνης Ηραίου και δοκίμασαν τις εκλεκτές γεύσεις του εστιατορίου μας.

Ποικίλα workshops και εκδρομές αναψυχής, ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης στο φεστιβάλ, συνθέτοντας έτσι ένα ανεπανάληπτο Cosmogym “Summer 4all” με περισσότερους από 400 συμμετέχοντες ημερησίως!

Υπό τη διοργάνωση της Cosmogym και, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, το Cosmogym “Summer 4all” αποτελεί σημαντικό γεγονός κινητικής και καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκούμενων κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Φορείς υλοποίησης του event είναι η ΑΠΕ Γιτάνη και το Sportcamp.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την απολαυστική γιορτή!

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε ξανά τους ταλαντούχους συμμετέχοντες και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!