Το Ypanema είναι φτιαγμένο για μεγαλειώδεις, μοναδικές γαμήλιες δεξιώσεις ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε μια μαγευτική αμμουδερή παραλία με τον ελληνικό ουρανό να γλυκοκοιτά τους αγαπημένους σας καλεσμένους.

Ο γάμος των ονείρων σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα…!

Η έμπιστη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας και να φροντίσει για όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Στο τοπίο της κατάφυτης λιμνοθάλασσας, το Ypanema είναι ένα μαγευτικό μέρος που θυμίζει ελληνικό νησί με τα γαλαζοπράσινα νερά, την πρωτόγνωρη φυσική ομορφιά του και το γραφικό εκκλησάκι που ‘επιπλέει’ ακριβώς επάνω στη λίμνη Ηραίου-Βουλιαγμένης.

Το λευκό σε συνδυασμό με το μπλε και το πράσινο σε απόλυτη αρμονία θυμίζει έργο τέχνης.

Μία ώρα μακριά από την Αθήνα, ο επίγειος παράδεισος του Ypanema περιμένει να σας εντυπωσιάσει με την εξαιρετική του κομψότητα, που το καθιστά τον τέλειο χώρο γάμου, που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός υπέροχου γάμου! (Εντάξει.. το νυφικό έρχεται δεύτερο..)

Η τοποθεσία, η ατμόσφαιρα, η διακόσμηση, η ομορφιά της λίμνης, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούν την τέλεια γαμήλια συνταγή.

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Το Ypanema αναμένει να φιλοξενήσει τον γάμο σας και να συμβάλει στο να δημιουργήσει ανεξίτηλες στιγμές και αναμνήσεις!

Κάποιοι τολμούν και συνδυάζουν τον γάμο τους με τη βάπτιση των απογόνων τους.

Δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά τη διοργάνωση της ιδανικής εκδήλωσης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας περιγράψετε το πώς έχετε φανταστεί την ημέρα της ανταλλαγής των όρκων αγάπης σας και να αφήσετε τα υπόλοιπα σε εμάς.

 

Προορισμός Λουτράκι

Ο συνδυασμός των κατάλληλων κλιματικών συνθηκών και του σπάνιου φυσικού περιβάλλοντος του Λουτρακίου, δημιουργεί ένα καταφύγιο που παρέχει απεριόριστες ευκαιρίες για καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές. Το εύκρατο, μεσογειακό κλίμα, η κρυστάλλινη γαλάζια θάλασσα, οι εκπληκτικής ομορφιάς παραλίες που περιβάλλουν την πόλη και το πλούσιο πευκοδάσος των Γεράνειων βουνών που εκτείνονται στο τοπίο, συνιστούν ένα μαγευτικό τοπίο ομορφιάς.

Το Λουτράκι είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Στερεάς Ελλάδας, με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως:

  • Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (μόλις 80 χλμ.).
  • Σε κοντινή απόσταση από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Στερεάς Ελλάδας (Ακρόπολη, Επίδαυρος, Μυκήνες, Ηραίο, Σούνιο, Ολυμπία, Δελφοί, Αρχαία Κόρινθος, Μιστράς κ.λπ.).
  • Φυσική Ομορφιά: Το ήπιο μεσογειακό κλίμα, τα κρυστάλλινα νερά, οι όμορφες παραλίες και το συναρπαστικό φυσικό περιβάλλον – ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού.
  • Σημαντική τουριστική υποδομή που παρουσιάζει συνολικά 50 ξενοδοχεία & 8.000 κλίνες, μεταξύ των οποίων, τα υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία 5 αστέρων Club Hotel Loutraki & Poseidon Resort.
  • Το πολυτελές Καζίνο Λουτρακίου, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, με αίθουσες παιχνιδιών 100 τραπεζιών και 1000 κουλοχέρηδες, που προσφέρει τα πιο σύγχρονα και συναρπαστικά παιχνίδια.
  • Τα Ιαματικά Λουτρά του Δήμου Λουτρακίου, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν ειδικές θεραπείες και τις θεραπευτικές ικανότητες του ιαματικού νερού, που ανακάλυψαν οι αρχαίοι Έλληνες πριν από 2.500 χρόνια.

 

 

Προορισμός Ypanema

Λίμνη Ηραίου, Βουλιαγμένη

Στην περιοχή της Βουλιαγμένης, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο του Λουτρακίου, αγκαλιάζεται από ένα φυσικό πευκοδάσος, βρίσκεται μια από τις πιο όμορφες λιμνοθάλασσες της Ελλάδας.

Όλο το τοπίο είναι απλά εξαιρετικό, μια ματιά γύρω σας κόβει την ανάσα.

Μια πραγματικά γαλήνια λίμνη με αμμώδη παραλία που συνδυάζει κρυστάλλινα, ρηχά γαλάζια νερά. Το Ypanema beach-bar resto που βρίσκεται πάνω σε αυτή την τρομερή παραλία, στην καρδιά της λίμνης του Ηραίου, αναδεικνύει ένα ονειρεμένο τοπίο.

Φανταστείτε πόσο υπέροχες θα είναι οι φωτογραφίες του γάμου σας!

Εκτός από την ομορφιά της λίμνης, σε πολύ κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε και να προγραμματίσετε την λήψη επιπλέον φωτογραφιών στο:

Αρχαιολογικός Χώρος του Ηραίου και το Ακρωτήριο Μελαγκάβι, που απέχουν μόλις 2,3 χιλιόμετρα, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

 

 

Η ομάδα μας

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας δώσει λύσεις για την οργάνωση του γάμου σας.

Μπορούμε να φροντίσουμε τη διακόσμηση, τα λουλούδια, την επιλογή μενού, τον φωτογράφο, τη διάταξη των επισκεπτών – την κατανομή του τραπεζιού, τα προσκλητήρια του γάμου και όποια άλλη λεπτομέρεια μπορεί να φαίνεται απρόσιτη.

 

Οι Υπηρεσίες μας:

  • Διαμόρφωση χώρου σύμφωνα με το concept της εκδήλωσής σας
  • In-house Catering με λαχταριστές γαστρονομικές προτάσεις και μενού σε μπουφέ ή σερβιριστά για κάθε γούστο
  • Ξεχωριστά Welcome drinks, Πολλαπλές επιλογές Open Bar & δροσιστικά Cocktails
  • Διακόσμηση και στολισμός με πληθώρα επιλογών που συνάδουν με το χώρο και την τοποθεσία
  • Οπτικοακουστικό εξοπλισμό και extra φωτισμό
  • Ειδικές κατασκευές όπως πτυσσόμενα bar, κιόσκια, lounge area, σκηνικά πάνω στην παραλία
  • Happenings και ιδιαίτερες πινελιές όπως παραδοσιακό βαρκάκι ή σκάφος για την άφιξη του ζευγαριού
  • Επιπλέον υπηρεσίες κατόπιν συνεννόησης

Οι υπηρεσίες μας θα απογειώσουν την εκδήλωση και θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους προσκεκλημένους σας!

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι, μια βόλτα στο Ypanema θα αφαιρέσει κάθε σκιά αμφιβολίας και θα εξαλείψει όλες τις επιφυλάξεις.

Ένα παραδεισένιο μέρος στη γη, μόλις μία ώρα από την Αθήνα και πολύ κοντά στο Λουτράκι σας περιμένει.